De elektroniske cigaretter bliver mere og mere populære. Det er især fordi at man kan have dem med overalt, de er utrolig praktiske og meget diskrete. Røgen lugter ikke og man kan derfor tillade sig at dampe på steder, hvor røgen måske ville være til gene.

Delene i cigaretterne skal udskiftes efter nogle måneder, men dette er forholdsvis billigt. Derudover så er det kun væsken, den såkaldte e-væske, i den elektroniske cigaret, som skal fyldes op. Dette skal gøres rimelig ofte, men er også en forholdsvis billig affære sammenlignet med at købe tobakscigaretter.

Den elektroniske cigaret kan passe til alle mennesker, da man selv kan vælge både design, væske smag og væske styrke. Du kan vælge forskellige frugter, drikke, planter eller almindelig tobakssmag. Se f.eks. udvalget her hos Smartsmoke, http://smartsmoke.dk/ejuice.

I Danmark er det ikke tilladt at sælge e-cigaretter med nikotin. Så vil man have e-væske med nikotin må man altså ty til butikker i udlandet.

Der er forskellige nikotin styrker i væskerne, og det kan reguleres alt efter hvor meget du plejer at ryge. Det er blandt andet derfor, at det er lykkedes mange rygere at trappe ned med den elektroniske cigaret. De kan nemlig vælge en lavere nikotin styrke, og til sidst ende helt uden nikotin.

 

Disclaimer