Bagagerumsmarked hos Nymarksminde er en succes uden lige

Alle er vilde med at gøre en god handel. Der har nok aldrig været større interesse for gode og billige køb og derfor er bagagerumsmarked hos Nymarksminde en kæmpe succes, som rigtig mange folk er blevet glade for at besøge. Her er virkelig meget at kigge på og gode chancer for at få lækre sager med hjem til ganske få penge, næsten uanset hvad man har interesse i. Faktisk er det svært ikke at blive fristet, selvom man ikke lige står og mangler noget.

Bagagerumsmarked hos Nymarksminde er en succes for både købere og sælgere

Der er livlig handel på et bagagerumsmarked og så det oveni købet helt i orden, at være lidt fræk og prutte om priserne på de mange ting. Der er næsten ikke grænser for, hvad man kan finde på bagagerumsmarked, her er fine sager og tøj til både børn og voksne. Det er en god dag for både sælgere og købere. Sælgerne får ryddet op i deres ting og kommer hjem med en god skilling og køberne får fine ting til spotpris. Den fine og hyggelige stemning, der er på disse markeder, gør det rigtig sjovt at deltage for alle.

Genbrug er godt og derfor er bagagerumsmarked hos Nymarksminde er en succes

Der er kun godt, at sige om genbrug. Gode ting, som man ikke har brug for, der ikke er slidte, skal ikke bare kasseres og belaste miljøet. Man må altid huske på, at det der er den ene mands skrald, sagtens kan være den anden mands guld. Det er primært det, et bagagerumsmarked handler om, både for de mange handlende og deres kunder. Så længe ting ikke er helt ødelagte, så fortjener de et nyt liv hos en anden ejer, der kan have mere glæde af dem.

Nymarksminde er meget mere end blot et bagagerumsmarked

Nok er det blevet populært at tage til bagagerumsmarked hos Nymarksminde. Men det er på ingen måde stedets primære beskæftigelse. Nymarksminde handler nemlig primært om Bed&Breakfast, bondegårdsferie, fodboldgolf samt stedets dejlige mini-zoo. Bagagerumsmarkedet er blot endnu et af Nymarksmindes mange tilbud til de besøgende.

Mini-zoo hos Nymarksminde

Nymarksminde ligge i nogle skønne landlige omgivelser ved Vodskov i det nordlige Jylland. Og stedet har taget områdets traditionelle landdyr med som den primære bestanddel af deres mini-zoo. Så her findes både grise, høns, køer og geder samt flere andre traditionelle danske landdyr. Oveni dette rummer Nymarksminde mini-zoo også en stor og meget populær indhegning med kaniner. Dyrene hos Nymarksminde er meget børnevenlige og flere af dem kan man gå ind til og endda være med til at fodre. Flere oplysninger om Nymarksminde mini-zoo findes på siden her: http://nymarksminde.dk/farmpark.php.

Fodboldgolf hos Nymarksminde

En anden meget populær aktivitet hos Nymarksminde er fodboldgolf. Fodboldgolf er for alle, og er et super spil for hele familien. Selve spillet kommer fra Sverige, og går ud på at sparke en bold i et hul på selvfølelig så få spark som muligt. Præcis som minigolf, bare med fodbold. Spillet bliver en blanding af fodbold, minigolf og golf.

Man behøver ikke at være god til hverken fodbold, golf eller minigolf for at spille spillet. Forskellen på fodboldgolf og de andre tre spil er, at her er køllen skiftet ud med selve foden og fodbolden er der i stedet for golfbolden. Den bane man spiller på minder meget om en golfbane, hvor der er stillet nogle forhindringer op på. Man trækker som regel lod om hvem der skal starte først, og der efter er det ofte den spiller der starter, som havde få spark på den sidste bane. Hver gang sparkes der ud fra det sted der hedder Tee-stedet. Man spiller på de enkelte baner indtil at bolden er i hullet, man har dog max 8 spark til at få den i. Vinderen er den som har gennemført banen med færrest spark. Man kunne tro at spillet kræver fodboldstøvler, men man skal blot have et par kondisko på. Så fodboldgolf er altså et spil, man sagtens kan have hele familien med til.

Nymarksminde fodboldgolf og den flotte store 18-hullers bane kan man læse mere om her: http://nymarksminde.dk/fodboldgolf.php.

Overnatning hos Nymarksminde

Nymarksminde rummer gode muligheder for overnatning, uanset om det kun er for kortere tid på deres Bed and breakfast, eller det er som en længere ferie på deres bondegårdsferie. I begge tilfælde foregår overnatningen enten i en af de 10 skønne ferielejligheder på stedet eller i de opstillede luksuscampingvogne. Der kan findes mere information om overnatning og ferie hos Nymarksminde på siden her: http://nymarksminde.dk/laes_mere_ophold.php.

Yderligere information om Nymarksminde findes på hjemmesiden nymarksminde.dk.

 

Disclaimer