Cirka en gang om året, så når vi til det tidspunkt, hvor fuglene begynder at kvidre ekstra meget og det bliver lysere og lysere om aftenen. Det er langsomt ved at blive sommer og det betyder, at græsset også begynder at gro. Problemet ved dette er jo så, at nu skal du finde arbejdstøjet frem og ud i haven og lave noget. Afhængig af hvem du er, så finder du enten dette dejlig hyggeligt eller helt igennem forfærdeligt. Lige meget hvad, så er der dog nogle forskellige ting du lige skal huske på, hvis du vil have en pæn græsplæne og en fornøjelig oplevelse med at slå græsset.

Få en god start på sæsonen med den rigtige pleje til plænen

En ting som mange ofte glemmer, når sæsonen for græsplænen starter er, at de skal pleje selve plænen. Nogle steder er det nok bare at klippe græsset regelmæssigt, men i de fleste tilfælde så skal der f.eks. behandles for mos, så din plæne ikke bliver kvalt i den store mængde af mos. Hvis græsset skal blive pænt og fyldigt, så kan det være en fordel at gøde græsset, så det får en optimal vækst. Der findes mange forskellige produkter, men generelt kræver det dog ikke så meget pleje.

Hold dit udstyr i topform

En anden ting, som der også skal være styr på, er selve udstyret. Her er det primært din græsslåmaskine, medmindre du også bruger andet værktøj. Hvis du vil have en god oplevelse med at klippe græs, så skal dit værktøj være rengjort, smurt og helt klar til at blive brugt. Ellers ender det med, at ting går i stykker, ting virker ikke optimalt og det bliver generelt en rigtig frustrerende oplevelse. Derfor handler det ikke kun om at pleje plænen, men også det udstyr du bruger til at pleje plænen.

 

 

Disclaimer