Senior dating er langt fra et nyt koncept. Det har tværtimod eksisteret i mange år f.eks. i form af kontaktannoncer i aviserne. I vores moderne tider er det blot blevet nemmere at udvide sin vennekreds eller finde en ny kæreste på internettet.

Med det gamle koncept om kontaktannoncer i aviserne skød man mere i blinde – der er ikke plads til meget tekst i en kontaktannonce. Med en dating profil på nettet har du mulighed for at se folk lidt mere an, før I mødes. Man kan skrive sammen og længere tid og evt. også tage kontakt telefonisk, inden man mødes.

Du behøver ikke nødvendigvis at gå på date, når du opretter en datingprofil. Mange seniorer søger det man i gamle dage kaldte pennevenner, dvs. en person man kan dele hverdagens sorger og glæder med, uden at man dog nødvendigvis skal mødes og drikke kaffe imens.

Lige som du heller ikke nødvendigvis søger en kæreste, når du opretter en dating profil.

Tænk over, hvad du vil bruge seniordating til, før du begynder

Man skal ikke lade sig skræmme af ordet senior dating. Du kan ikke gøre dig selv til grin eller fremstå som en tosset gammel kone eller herre, da du lukkes ind i et forum, hvor alle er ligesom dig, og hvor mange har de samme ønsker som dig.

Her er nogle gode råd til dig, som vil i gang med senior dating, som du kan overveje, før du opretter en dating profil. Du bør tænke over, hvad det er du søger. Mange seniorer bruger seniordating til at få nogle nye venner, eller en person, som man kan tage ud og opleve noget med.

Der er også dem, der søger en ny livsledsager. På de fleste senior dating hjemmesider kan du ikke oprette en profil medmindre du er 50+, dog er der nogle, der lader folk ned til 47 år slippe ind. På datingsiderne sidder nogle mennesker bag skærmen og holder øje med, hvordan folk opfører sig på hjemmesiden og i chatten.

De er der for din sikkerhed, og sletter profiler, der udgiver upassende kommentarer eller fotografier samt falske profiler, der kun bliver lavet for sjov og som ikke er seriøse. Denne form for sikkerhed havde man ikke med de gamle kontaktannoncer i aviserne. Her kunne alle jo oprette en annonce, men man kunne ikke være sikker på, at de svar man fik, var seriøse.

Seniordating kan finde dit smil frem igen

Hvis du i de seneste år har følt dig ensom, kan seniordating hjælpe dig i gang med at genopbygge eller udvide dit sociale liv. På datingsiderne kan du slå det helt fast, hvem du er, og hvad du søger, men du kan også søge folk, der har de samme interesser.

Nogle gode råd til dig, som vil i gang med senior dating er, at du altid bør have en vis stabil kontakt med andre seniordating brugere, inden I etablerer et møde. Man bør mødes et offentligt sted den første gang. Dette giver tryghed samtidig med, at du hurtigt kan forlade mødet, hvis ikke kemien klikker, som du forventer.

Det kan være svært at slippe ud af et møde, hvis man mødes på privat grund, da man jo oftest er for høflig til blot at smide folk ud af sit hjem.

Klar til at tage skridtet ud i senior dating

Er du kommet dertil, hvor du er klar til at lukke nye mennesker ind i dit liv enten som pennevenner, venner eller kærester, skal du i gang med at oprette en profil. Det kan du fx gøre på senior.dk, som er et godt og seriøst dating site. Du kan starte med at oprette en gratis profil, som giver dig mulighed for at møde en masse andre seriøse brugere. Tænk over hvad du skriver i din profil, så den giver det bedste og mest præcise indtryk af dig. Et godt og vellignende foto er også en del af en god profil. Få evt. en ven eller veninde til at hjælpe med begge dele.

Held og lykke med din senior dating!

 

 

Disclaimer